BlindsBG.com


Хоризонтални щори

Вертикални щори

Комарници

Роло щори

Гражданска отговорност

Плисе щори

Римски щори

Японска стена

 | Продукти | Проекти | За нас | За контакт


За нас

Олимпия Корект, гр. Варна е създадена през 1996 и е специализирана в производство, дистрибуция, доставка и монтаж на качествени вътрешни текстилни, ролетни и алуминиеви щори, комарници и др. Фирмата има изградени отношения с множество български производители и вносители на щори, механизми за щори, аксесоари, текстилни и цветови решения, който може да разгледате в магазина ни във Варна.

Олимпия Корект предлага пълен комплекс от услуги за клиенти:

Посещение на място, взимане на необходимите размери
Проектиране и дизайн
Офериране на най-добрите решения за клиента според предназначението, желания ефект, интериора, помещението и специфичнитте особености, и не на последно място на бюджета на клиента.
Цветовите възможности за текстилните щори са по цветова гама на производител и се предлагат за избор и крайно решение от страна на клиента, като клиента получава съвет и за положителните и отрицателните характеристики на всеки цвят/цветова гама.
Текстилните материи са съвременни, също варират по вид, състав, релеф и др., някои от материите също са антистатични и клиента получава съвет и за тях.
Изпълнение на поръчката в необходимите срокове за производство и доставка
Монтаж на избраните щори
Последваща поддръжка.

Олимпия Корект, гр. Варна може да бъде Ваш коректен партньор през всеки етап на избор и поставяне на щори, защото с нашия професионален подход и вашите идеи, можете да постигнете уникална визия на интериора, защото щорите са важен елемент от интериора и взаимодействието им с останалите елементи не е без значение.

Не се колебайте да се свържете с нас за съвет, не е необходимо да поръчате на всяка цена, по-важно е да ни споменавате с добро...?